Avrupa'ya yerleşmek ve çalışmak isteyenler hayatınızın fırsatı burada

Avrupa'ya yerleşmek ve çalışmak isteyenler hayatınızın fırsatı burada

Avrupa'da çalışarak yüksek miktarlarda maaş almak isteyenler için İsviçre fırsat niteliğinde bir iş ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre İsviçre 85.000 civarı çalışanı ülkesinde istihdam etmek üzere alacak. İşte söz konusu iş ilanı ile ilgili detaylar...

Avrupa'nın en yüksek gelir seviyesine sahip ülkelerinden biri olan İsviçre 85.000 civarı çalışanı ülkesine davet edecektir. Yapılan ilana göre ülkeye davet edilecek olan çalışanlar için ayda Türk parasıyla 150.000 liradan fazla maaşla iş verilecektir. Yalnız belli iş kollarından kişiler ülkeye davet edilecektir.

İŞTE ARANAN MESLEK KOLLARI

Hemşire

Doktor

Teknisyen

Bilgisayar uzmanı

İş başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar belirtilen meslek kollarından birine dahil olmaları gerekmektedir. Söz konusu meslek konularından birine dahil olan vatandaşlar İsviçre başkonsolosluğunun resmi internet sitesi üzerinden ilgili linkleri takip ederek başvurularını tamamlayabileceklerdir. Başvurularla ilgili bir değerlendirmenin de İsviçre Konsolosluğu tarafından yapılması beklenmektedir.

Başvuruda bulunacak olan adaylar https://www.eda.admin.ch/countries/turkey/tr/home/vertretungen/botschaft/generalkonsulat.html söz konusu link üzerinden başvurularını yapabilecektir.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER