Asgari ücretlilere özel yeni TOGG kampanyası!

Asgari ücretlilere özel yeni TOGG kampanyası!

Asgari ücret ile çalışanlara özel TOGG’dan büyük kampanya! Türkiye ekonomisinde araç sahibi olmanın zorlaştığı son dönemde yerli araç TOGG’dan dar gelirli ve asgari ücretle çalışan ailelere özel kampanya duyurusu geldi. Kampanya detayları neler? Kampanyaya katılım şartları neler? Ödeme planı nasıl olacak?

Dar gelirli ailelerin de araç sahibi olabilmeleri için TOGG’dan muhteşem bir kampanya geldi. Asgari ücretli ve dar gelirli ailelere umut olacak kampanya da uzun vadeli ve düşük taksitli ödeme yöntemleri ile TOGG sahibi olma fırsatı sunuluyor.

TOGG’dan dev kampanya!

İlk yerli ve milli araç olan TOGG araç fiyatlarının arttığı ve satışlarının ciddi derece de azaldığı son dönemde büyük satış rakamlarına ulaştı. Ekonomik krizin had safhalara ulaştığı bu dönemde araç sahibi olmak neredeyse hayal. Özellikle dar gelirli ve asgari ücret ile geçinmeye çalışan vatandaşlar için araç sahibi olmanın neredeyse imkansız olduğu bu dönemde TOGG yeni kampanyasını duyurdu.

TOGG, TOKİ satış sistemi ile dar gelirli vatandaşlara uzun vadeli ve düşük taksitlerle araç sahibi olmanın fırsatını sunuyor.

TOGG’un tüm dikkatleri üzerine çeken kampanyasına kimler katılabilecek? Katılım şartları neler? Kampanya ne zaman başlayacak? Gibi soruların cevapları önümüzdeki günlerde kampanyanın detayları netleştikçe kamuoyuna duyurulacak.