2024 AÖF Yaz Okulu sınavı hangi gün yapılacak? Tek ders veya telafi eğitimi yapılacak mı?

2024 AÖF Yaz Okulu sınavı hangi gün yapılacak? Tek ders veya telafi eğitimi yapılacak mı?

Anadolu Üniversitesi Bahar yarıyılı final sınavı sonuçları paylaşıldı. İstediği başarı notunu elde edemeyenler yaz okulu sınavları hangi gün başlayacak? araştırmaya başladı. Bu yıl AÖF yaz okulu sınavı hangi gün yapılacak? Tek ders sınavı uygulanacak mı? İşte merak edilenler

AÖF final sınavları Mayıs ayında tamamlandı. Sınav sonuçlarının ardından “bütünleme sınavları ne zaman başlayacak?” merak edilmeye başlandı. Eğitimini başarıyla tamamlayıp son sınavlarda belirtilen harf notunu alamayanlar dönemi tamamlayabilmek için bütünleme sınavı olup olmadığını sorguluyor.

AÖF Bütünleme Sınavı Var mı?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından paylaşılan bilgiye göre diğer üniversitelerden farklı olarak AÖF’te telafi ya da bütünleme sınavları bulunmuyor ancak öğrencilerin dönemi tamamlayabilmeleri için istedikleri puana erişemedikleri takdirde başvurabilecekleri yaz okulları bulunuyor.

AÖF Yaz Okulu Sınavı Ne Zaman Uygulanacak?

AÖF Yaz okulu kayıt tarihleri belli oldu. 1 Temmuz ile 5 Temmuz tarihleri arasında başvurular alınacak. Ders seçimleri 5 Temmuz günü gerçekleşecek. En fazla 5 derse kadar seçim yapacak olan öğrenci 17 Ağustos günü yaz okulu sınavına girerek dönemi tamamlayacak.