2024 AÖF tek ders sınavı hangi gün yapılacak?

2024 AÖF tek ders sınavı hangi gün yapılacak?

Yıl içinde gerçekleşen AÖF sınavlarından başarısız olanlar için kurtarma sınavı geliyor. AÖF tek ders sınavı ne zaman yapılacak? AÖF bahar dönemi bütünleme sınavı tarihleri

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınav sonuçları açıklandı. Beklediği sonucu elde edemeyen adaylar bütünleme ya da telafi sınavı ne zaman olacak? sorusunu araştırmaya başladı. İstediği puanı alamayan öğrenciler aldığı final sonucu doğrultusunda tek ders sınavlarına girmek için araştırmalara başladı.

Bu Yıl Açık Öğretim Fakültelerinde Telafi Sınavı Uygulanacak Mı?

Anadolu Üniversitesi AÖF sınav takvimine uygun olarak telafi sınavı gerçekleştirilecek. Diğer yıllarda olduğu gibi AÖF’te telafi, bütünleme ya da tek ders uygulaması bulunmuyor. Ancak yaz okulu uygulaması bulunuyor. Öğrenciler başarısız olduklarında yaz okullarına katılım sağlayabiliyor.

AÖF Yaz Okulu Kayıtları Ne Zaman Başlayacak?

Bu yıl AÖF yaz okulu uygulaması yüz yüze gerçekleştirilecek. 2023-2024 yılı yaz okulu başvuruları 1 Temmuz itibariyle başlayacak ve 5 Temmuz'da sona erecek. Katılım sağlayacak olan öğrenciler 5 Temmuz'da ders seçimi yapabilecek. AÖF yaz okulu sınavı ise 17 Ağustos tarihinde uygulanacak. Yaz okuluna kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler en fazla 5 derse kadar seçim yapabilecek.